AM BACK!

Am back guys! Het is lang geleden dat jullie via mijn blog nog wat van me hebben gehoord. Het was een lange, drukke, moeilijke en chaotische periode geweest waardoor ik niet actief kon zijn op mijn blog. Ik probeerde wel af en toe wat van me te laten horen via mijn Instagram.

20171104_144409.jpg

Ik vind het nooit leuk om een lange tijd niks op mijn blog te plaatsen maar nu kon het even niet anders. Maar het goede nieuws is wel dat ik terug ben en in een nieuw jasje. Zoals jullie al wel weten heb ik mijn blog een lange tijd in het Nederlands bijgehouden, maar dan heb ik het toch maar in het Engels gedaan. In de 2 maanden dat ik niet actief was op mijn blog heb ik over veel dingen kunnen nadenken. Zo besloot ik ook om mijn blog toch maar in het Nederlands te houden. 🙂 Vele van jullie gaan dit ook makkelijker vinden om te lezen en voor mezelf is dit ook veel handiger omdat ik Nederlands beter beheers dan Engels.

20171104_145346.jpg

Hoe ik mijn blog nu ga aanpakken heb ik al helemaal uitgestippeld. Ik weet nu ook wat ik in mijn leven wil en wat niet. Zo wil ik net als vroeger weer veel gaan delen met jullie. Ik ga niet elke week meer 3 blogpost online zetten omdat ik hier ook geen tijd voor heb door mijn schoolwerk. Maar 1 post per week kan je zeker verwachten. En net als vroeger mag je me ook altijd contacteren moest je vragen hebben of leuke blogpost. 😉

Advertenties

8 thoughts on “AM BACK!

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑