10 dingen die je niet weet over mij

Vroeger vond ik het altijd leuk om wat persoonlijkere post online te zetten op mijn blog. Zo konden jullie ook een beter beeld krijgen van mij. Ik ben ook een tijdje gestopt met het posten van zulke post, maar vandaag heb ik er een voor je klaarstaan. Wat zijn de 10 dingen die je nog niet wist over mij?

IMG_3491.JPG

  • Ik kan gewoon niet functioneren zonder een planning. Of zonder te weten wat er mij te wachten staat. Ik heb graag controle over alles wat ik doe en dit heb ik al van kleins af aan.

 

  • Tot nu toe heb ik nog nooit een Harry Potter film gezien.

 

  • Vroeger had ik zoveel hobby’s. Ik heb zelfs een jaar gehad dat ik 5 verschillende dingen deed in de week. Zo heb ik onder andere toneel, ballet, atletiek, muziekschool, tennis, zwemmen… gedaan.

 

  • Mensen denken altijd dat ik heel sociaal ben en me niet snel schaam. Oké, dat is ook wel zo. Maar als je me heel, heel goed kent, weet je ook wel dat ik best wel verlegen kan zijn.

IMG_3494.JPG

  • Als er iets is waar ik momenteel verslaaft aan ben, dan is het toch wel avocado. Er gaat niets boven een toastje met avocado en wat peper en zout. (Mmmmhh)

 

  • Het is heel raar, maar ik kan in elke situatie plots beginnen wenen. Mensen geloven het niet vaak, maar ik ben best gevoelig. Er zijn gewoon zoveel dingen die mij raken en waar ik ook echt een traan voor zou laten.

 

  • Omdat ik een perfectionist ben, zijn er ook vaak dingen waar ik me aan stoot. Zoals bijvoorbeeld mijn handschrift. Er is een tijd geweest dat ik wekelijks een ander handschrift had. Maar ik ben hier ondertussen al mee gestopt, want ik vind het niet bepaald ordelijk. ‘Wie doet zelfs zoiets?’, denk je misschien. Wel, ik! (hhaha)

IMG_3492

  • Wat ik graag in de toekomst zou willen doen, is studeren in Amerika. En ik ga er ook alles aandoen om dit ooit waar te maken.

 

  • Ik ben niet echt iemand die enkel merken koopt. Maar soms heb ik voor bepaalde dingen liever een merk dan iets dat er zo gezegd heel hard op lijkt.

 

  • Ik heb echt gewoon moeite met verjaardagen onthouden en op tijd komen. Misschien is dit wel een werkpuntje voor 2017. 😉

 

Wat zijn de dingen die jou typeren?

Advertenties

8 thoughts on “10 dingen die je niet weet over mij

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑