Let’s go back to my 2016

Happy new year everyone! Ja, ja ik weet het, ik ben wat laat met mijn nieuwjaarswensen. Ik zou normaal gezien  op 1 januari nog een post online hebben gezet, maar daar is helaas niets meer van gekomen. Met nieuwjaar heb ik mijn volgers op Instagram al een gelukkig nieuwjaar gewenst. Maar mijn lezers op mijn blog verdienen uiteraard ook de beste wensen voor het nieuwe jaar!

img_2686

In deze post wil ik heel even snel terugblikken naar mijn 2016. Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken, want wat voorbij is, is voor mij ook echt voorbij. Het afgelopen jaar heb ik spijtig genoeg veel mensen verloren, maar gelukkig heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen. De cijfers voor mijn blog waren op een gegeven moment in een dalende lijn aan het gaan. Ik had op een gegeven moment er ook geen zin meer in. Maar al snel merkte ik dat ik na bijna 2 jaar bloggen niet zomaar mijn blog kon laten vallen. Ik amuseerde me er ook heel erg mee. Nu nog steeds trouwens.

img_2683

Ik herpakte me en begon weer opnieuw. Ik werkte heel erg hard aan mijn blog en voor ik het wist was mijn blog weer wat aan het groeien. Sinds kort krijg ik ook veel mailtjes van bedrijven die een samenwerking met mijn blog zien zitten. Dit vind ik uiteraard ook super leuk. Het laat zien dat bedrijven mijn werk ook echt waarderen en dit motiveert mij enorm om door te blijven gaan.

IMG_2684.JPG

Het nieuwe jaar is al even van start en ik voel dat dit wel mijn jaar zou kunnen worden. Op school heb ik een frisse start genomen en tot nu toe gaat alles prima. Mijn blog heb ik een tijdje even opzij gezet. Maar nu ben ik weer helemaal terug. Ik heb weer een heleboel posts geschreven en ook heel veel foto’s getrokken met Rodi. Dus vanaf nu zal je weer van alles zien verschijnen op mijn blog.

 

Ik wil jullie allemaal een zalige/ top/ geweldig jaar toewensen. Dat al je zotte dromen mogen uitkomen en dat je je doelen hopelijk op het einde van het jaar allemaal mag afvinken.

Happy (late) new year!

Ps: Heb je ‘mijn Bucket List voor 2017’ al gezien?

Advertenties

10 thoughts on “Let’s go back to my 2016

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑