Unboxing/ Awesome…

Een paar dagen terug werd er een groot pakketje bij mij thuis geleverd. Ik heb al wel eerder pakketjes gekregen, maar deze was toch wel wat specialer. Hij woog vrij veel en hij was ook chic ingepakt. Ik had echt geen flauw idee wat er in zou kunnen zitten. Benieuwd wat er in het pakketje zat?

img_2471

Ik ben dol op pakketjes en het leuke er aan is ze openmaken. Toen ik dit pakketje open deed kon ik het echt niet laten om een big smile op mijn gezicht te toveren. Ik zag 5 verschillende soorten ‘AWESOME Chocolates’ voor me liggen. Mijn dag kon niet meer stuk! En kijk eens naar de leuke doosjes waarin de chocolades in verpakt zijn. (Wauw)

img_2474

Zoals jullie al wel weten, ‘I love food’! Dus heb ik ze uiteraard alle 5 getest. En, ik moet zeggen dat ik helemaal in de wolken ben van ‘The Cranberry Dark’ en ‘The Macadamia Milk’. De ‘Cranberry’ bestaat uit veenbessen en een dikke laag Belgische pure chocolade. En de ‘Macadamia’ bestaat uit geroosterde macadamianoot met daarrond een dikke laag Belgische melkchocolade. Heerlijk, of niet?

IMG_2476.JPG

IMG_2472.JPG

Ze zijn allemaal super lekker. En je kan ze trouwens ook allemaal verkrijgen in de Albert Heijn. Handig e? Zodra mijn doosjes leeg zijn, weet ik wel waar ik heen moet voor een nieuwe lading. 😉

IMG_2475.JPG

Welke Awesome Chocolate zou jij graag uitproberen?

Advertenties

6 thoughts on “Unboxing/ Awesome…

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑