OOTD / My Christmas outfit

Over 2 dagjes is het eindelijk Kerstmis. Ik ben al in ieder geval helemaal in de kerststemming. De afgelopen dagen heb ik ook telkens gepost in het thema van kerst, om jullie toch al een beetje een kerstgevoel te geven. Zo deelde ik mijn favoriete kerstliedjes en kerstfilms. En natuurlijk niet te vergeten the place to be in de kerstperiode. Vandaag wil ik graag mijn kerstoutfit met jullie delen. Benieuwd naar de outfit?

img_2337

img_2338

Een weekje terug ging ik gezellig winkelen met een aantal vriendinnen voor een kerstoutfit. En ik was aan het twijfelen tussen een rode jumpsuit en de outfit die ik hier aanheb. Al een jaar zoek ik een mooie rode jumpsuit en nu had ik hem eindelijk gevonden. Maar uiteindelijk heb ik hem niet gekocht. (hahha..) Ik was gewoon te verliefd op deze outfit. Wat vind jij?

img_2341

img_2343

Ik ben helemaal weg van deze rok en schoenen. Al moet ik er wel bij zeggen dat deze hakken echt wel moordend zijn. Ze zien er heel leuk uit, maar na 3 uurtjes erop hebben gelopen, zal je het ook wel voelen aan je voeten.

img_2344

img_2339

Blouse: H&M

Rok: H&M

Schoenen: New Look

Oorbellen: Primark

img_2342

Wat ga jij aantrekken met kerst?

Advertenties

20 thoughts on “OOTD / My Christmas outfit

Add yours

 1. Howdy are uѕing WordPress foг yoᥙr blog platform?
  I’m new to the bloǥ world but I’m trying
  to get ѕtarted аnd set up my own. Do you need any
  coding expertise to make your own blog? Any heⅼp would be grеatly appreciаted!

  1. Hey there!

   I use WordPress to make my blog look like this. Worpress is also
   free and easy to use! Succes. Let me know if your blog is online.
   I would love to look at it.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑