Nieuwtjes van de maand

December is al een tijdje bezig en eigenlijk ook bijna ten einde. Dat wilt zeggen dat er weer een ‘Nieuwtjes van de maand’ post online komt. Het is deze keer helemaal geen lange post, omdat ik misschien van plan ben om er deze maand 2 online te zetten. Eentje voor de feestdagen, nu dus. En eentje na de feestdagen, dan kan ik jullie laten zien wat ik allemaal gekregen heb. Lijkt jullie dit wat?

img_2145

Mijn eerste nieuwe item van deze maand is de cassette toiletzak van ‘Dit verzin je niet’. Ze hebben hem ook in het geel, maar ik ben helemaal weg van deze rode. Ik was al een tijdje opzoek naar een ruime toilettas, maar ik vond er nooit een die ik leuk vond. Van het moment dat ik deze zag, was ik helemaal verkocht. Ze hebben niet alleen hele leuke toilettassen, maar ook een taalrijke andere dingen die ik ook gewoon heel graag zou willen.

IMG_2144.JPG

Mijn tweede nieuwe items zijn de gezichtsmaskertjes van ‘Dermarolling’. Het zijn echt zo’n goede maskertjes. Ik heb ze ondertussen al opgebruikt. En ik moet zeggen ze hebben echt heel goed gewerkt. Alle vuiltjes die ik had op mijn gezicht waren na het gebruiken van deze maskers helemaal weg. Ik had er 2 verschillende eentje genaamd ‘Basil’ en die is gemaakt van komkommer en basilicum. De andere had de naam ‘Chamomile’ en die is gemaakt van kamille en is echt bestemd voor een gevoelige huid. Mijn favoriete was toch wel de ‘Basil’.

img_2146

Mijn derde nieuwe aanwinst zijn deze leuke chokers van ‘Bonita Musthaves’. Zijn ze niet cute? Toen ze bij me thuis werden geleverd, was mijn dag helemaal gemaakt. Ik begon al outfits samen te stellen die bij deze chokers zouden passen. En ja, ja binnenkort komt er een outfit online met een van deze chokers. 😉

img_2143

Omdat ik snel vies ben van dingen, maak ik veel gebruik van handsprays. En dit is ook de handspray waar ik sinds kort veel gebruik van maak. Dit vanille staaltje heb ik van ‘Dou my Hands’. Je hebt er ook een met een neutrale geur (frisse geur) en eentje met een gember geur. Het leuke aan deze handsprays is dat de geur lang op je handen blijft hangen, waardoor je handen een lange tijd fris ruiken.

img_2147

Tenslotte heb ik ook nog 2 leuke producten van ‘Pilaten’ aangeslagen. Namelijk een blackmask en een oogmasker. Direct na mijn laatste examen heb ik deze 2 maskers uitgetest. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel van had genoten. Na zo’n zware stress periode 2 goede maskers op mijn gezicht hebben is toch wel de max.

 

Wat heb jij de afgelopen dagen aangeslagen?

Advertenties

6 thoughts on “Nieuwtjes van de maand

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑