Mijn favoriete poses

Wanneer ik foto’s laat trekken door Aylene of Rodi, probeer ik graag nieuw dingen uit. Zo leer ik zelf wat bij en ontdek ik ook nieuwe dingen. Vooraleer er foto’s worden gertrokken denk ik vaak na over wat voor soort post het zal worden en wat voor soort foto’s ik nodig ga hebben. Vandaag deel ik mijn favoriete houdingen die ik wel eens aanneem op foto’s. Ze zijn allemaal super eenvoudig! Hopelijk kan je er wat inspiratie uithalen.

img_1284

  • The walk

Dit is dus wat ik ‘The walk’ noem. Hoe doe je ‘The walk’? Heel simpel. Gewoon wat wandelen en ervoor zorgen dat er op het juiste moment een foto van je wordt getrokken. Probeer het wel spontaan te houden, dit maakt ‘The walk’ juist zo leuk.

img_1379

  • Look at the sky

Toen ik maar net begon met mijn blog was ik het helemaal niet gewoon dat mensen ZO veel foto’s van me moesten trekken. De pose die ik dan vaak aannam was ‘The look at the sky’ pose. Wat eigenlijk inhoud dat je naar boven staart (maar niet te veel) en een beetje lacht.

img_0957

  • Geïnteresseerde houding

Wanneer ik foto’s laat trekken door mijn vrienden heb ik altijd veel plezier met hen. Ze geven me ook altijd wat tips, zo van: ‘Sta daar niet zo raar!’ of ‘Kijk eens over de camera.’ Soms vragen ze me om eens serieus te kijken. Maar dat kan ik helemaal niet zo goed. Als ik het probeer krijg ik van die rare poses te zien van mezelf, waar ik zoiets heb van: doe maar niet! (hhaha) Dus in plaats van serieus te kijken hou ik het maar bij mijn geïnteresseerde houding.

img_1301

  • Stand and stare

Dit is echt een pose dat iedereen wel eens doet, maar zonder er al te veel bij stil te staan. Je gaat staan op je beide benen en je leunt ook een beetje op een been naar keuze.

img_0938

  • My outfit pose

Ik weet niet of het jullie al eens is opgevallen, maar ik neem vaak deze pose aan. En zeker op mijn outfit foto’s zal je deze pose zeker en vast terugvinden. Dit is niet enkel een van mijn favoriete poses, maar ook ineens een van de comfortabele poses.

img_1302-1

  • De spontane pose

Het maakt niet uit hou je staat welke houding je aanneemt, zolang het maar spontaan is. Probeer jezelf te zijn op de foto en je niet enkel te focussen op wat je doet of wat je wil doen. Laat het gewoon allemaal op je afkomen. En op deze manier zal je ook de leukste foto’s trekken.

 

Wat is jouw favoriete pose?

Advertenties

11 thoughts on “Mijn favoriete poses

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑