Stoppen met bloggen!

Zoals jullie al wel hebben gemerkt, is het wat stil geweest op mijn blog. Ik heb 3 weken de tijd genomen om alles eens op een rijtje te zetten. Het klinkt misschien heel depressief, maar dat is het totaal niet. De afgelopen weken heb ik het echt heel druk gehad met school. Soms had ik zelf het gevoel dat school me kapot wou. 😂 (En deze keer overdrijf ik echt niet!) Door al dat schoolwerk had ik helemaal geen tijd voor mijn blog. Buiten het feit dat ik het heel druk had, wilde ik ook stoppen met mijn blog. Ja hoor, je leest het goed. Ik wilde er volledig met stoppen.

img_0955

De afgelopen 3 weken heb ik hier heel veel over zitten nadenken. Uiteindelijk koos ik ervoor om een korte break te houden en niet volledig te stoppen met mijn blog. Nu ben ik trouwens ook helemaal terug en zelfs in een nieuw jasje. Mijn blog ziet er momenteel anders uit, maar ik ben nog lang niet klaar met het reorganiseren. Mijn weekoverzichten, ga je nu niet meer kunnen lezen op mijn blog. Voor mij was het altijd een heel gedoe om ze online te krijgen en de foto’s bij te houden. Maar ik zal af en toe wel een ‘A day in my life’ post plaatsen.

img_0953

‘Wat is er dan wel nieuw op mijn blog?’ Er gaat niet enkel iets verdwijnen op mijn blog. Nee, nee. Binnenkort lanceer ik ook een nieuwe post, dat je maandelijks gaat kunnen lezen. Deze post zal de titel ‘De nieuwtjes van de maand’ krijgen. In die posts laat ik zien wat ik in de voorbije maand kocht of aankreeg!

img_0951

Ik zou zeggen hou mijn blog goed in de gaten voor de komende posts. And see you next time!

Advertenties

15 thoughts on “Stoppen met bloggen!

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑