What’s new? #3

Het is toch al weer een tijdje geleden dat ik nog eens goed ben gaan winkelen. Ik denk zelfs dat het geleden is van in mei. Voor mijn vertrek naar Spanje trok is samen met mijn moeder de stad in en ben ik weer al eens thuisgekomen met een aantal leuke items. Benieuwd naar mijn koopjes? 

 

De must haves voor de zomer, shortjes. Ofcourse! Ik heb heel hard moeten zoeken naar shortjes die me goed stonden en die natuurlijk ook goed zitten. Zo vond ik uiteindelijk deze 2. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dan heb ik ook een drietal baseballshirts en een leuk hemdje gevonden. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Tegenwoordig heb ik ook iets met streepjes! Ik weet niet hoe dat komt, maar ik zie nu eenmaal graag streepjes. Bij H&M vond ik dan ook 2 leuke items met streepjes. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

Als laatste had ik hier en daar ook enkele leuke accesoires gevonden in de H&M, Berschka en Bodyshop. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Ik vermoed dat ik enkele van deze nieuwe items morgen ga aandoen tijdens de première van ‘Behind The Trees’. Dit is de laatste nieuwe film van een van vrienden. Dit is ondertussen al zijn 2e. Meer info en tickets kan je vinden op zijn website of op hun YouTube kanaal.  

Advertenties

11 thoughts on “What’s new? #3

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑