My week #29

Mijn allereerste werkweek zit er zo goed als op. Buiten het feit dat ik altijd moe terug kwam, vond ik het echt een hele leuke ervaring. Door deze job heb ik ook heel veel nieuwe mensen leren kennen. Een week lang heb ik vroeg moeten opstaan, om toch nog op tijd mijn bus te halen. (hahaha) Mijn week ziet er deze keer wel een beetje anders uit als de andere weken! Benieuwd naar mijn week?

IMG_0022

Zondag moesten al mijn spullen uit mijn kamer voor de schilderwerken die de volgende dag zouden gebeuren.IMG_0028

Maandag startte dus mijn werkweek. De allereerste dag was gewoon een hel. Ik wist niet eens waar ik moest zijn, waar ik zelfs was of wat ik moest doen. Al een geluk dat ik 2 minuten voor ik moest beginnen op de juiste plaats arriveerde. (Dit is zo typisch mij.)

IMG_0026

Na zo’n 8 uren werken was ik echt wel kapot. En voor dat ik het goed en wel besefte viel ik als een blok in slaap in de bus.

IMG_0031

 

Dinsdag kon ik direct aan de slag en ging het werk ook veel sneller dan de eerste dag. Ik wist eindelijk hoe ik met het systeem moest werken.

IMG_0023

Dinsdag waren de werken in mijn kamer ook afgerond. Nu kon ik weer al mijn spullen in mijn kamer zetten.

IMG_0025

Woensdag na het werken hield ik me bezig met het kuisen van mijn aquarium. Ik weet echt niet wat mij bezielde, maar als mensen om 22:00 een aquarium beginnen te kuisen is er toch wel iets mis. (hahah)

IMG_0030

Donderdag keek ik verder naar mijn afleveringen van Familie. Voor de Familie kijkers onder ons, het Familieseizoen is al 2 weken voorbij, maar ik sta gewoon 25 afleveringen achter.

IMG_0027

Vrijdag was mijn allerlaatste werkdag bij Katoen Natie. Ik ga het allemaal wel missen, maar kom in augustus toch nog wel voor 3 weken terug.

IMG_0139

Zaterdagochtend ben ik naar de fitness geweest, want daar was in de week toch niets van gekomen al had ik dat wel gehoopt. En in de loop van de dag heb ik nog wat voor mijn blog gewerkt. Gisteren heb ik trouwens ‘My Summer playlist’ online gezet. Heb je hem al gezien?

Zo zag mij drukke en vermoeiende week er wat uit. Hoe is jouw week geweest?

Fijne zondag!

PS: Ik heb trouwens iets weggeschrapt in mijn bucket list!

Advertenties

8 thoughts on “My week #29

Add yours

      1. Jaa, maar dan spreek ik over 4 jaar terug ofzo, toen ik nog iedere week bij mijn oma was. En dan altijd op vrijdag avond keken we met zen alle naar familie.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑