Hoe bewerk ik mijn foto’s?

 Mensen vragen me wel eens hoe ik mijn foto’s bewerk of hoe ik zeg maar er voorzorg dat al mijn foto’s op mijn Instagram bij elkaar passen. Wel, in deze post leg ik dat allemaal rustig uit. Ook vertel ik je welke apps ik gebruik bij het bewerken van mijn foto’s. Maar laat ons eerst even beginnen bij het begin.

IMG_1926

Welke apps gebruik ik?

Bij het bewerken van mijn foto’s maak ik gebruik van 2 apps, namelijk Aviary en InstaSize. Deze apps kan je gratis verkrijgen bij Android en IOS. Aviary gebruik ik meestal om alle oneffenheden in een foto weg te werken. Deze app is hier zeker en vast geschikt voor. En InstaSize gebruik ik dan weer om de lay-out van mijn foto’s aan te passen. Dus effecten, teksten en omkaderingen doe ik met InstaSize.  

 

Hoe bewerk ik nu dan mijn foto’s?

STAP 1: Eerst en vooral zorg ik er voor dat alle oneffenheden van mijn foto’s zijn. En zoals ik al eerder zei, is Aviary hier zeker en vast geschikt voor. Je kan dingen scherper stellen of vervagen. En wat je ook met deze app kan doen, is vlekken wegwerken en bepaalde dingen op foto’s witter maken. Aviary kan niet enkel deze dingen, download deze app en ontdek zelf nog veel meer.

IMG_1931

STAP 2: Nu ga ik aan de slag met InstaSize. Omdat ik graag heb dat al mijn foto’s bij elkaar passen, probeer ik ze toch altijd op dezelfde manier te bewerken. Hoe doe ik dit? Ik probeer altijd gebruik te maken van dezelfde effecten. Mijn favoriete effecten van InstaSize zijn Tiki, Oak en Kayak. Wat ook wel heel handig is aan deze app is dat je de mate van de effecten zelf kan bepaalden door 2 keer te tikken op de effecten.

IMG_1920

STAP 3: Nu heb ik de oneffenheden op mijn foto’s weggewerkt en er een effectje aan toegevoegd. Wat ik ook altijd doe, is mijn foto een witte omkadering geven. En zo zorg ik er ook voor dat al mijn foto’s op mijn Instagram niet te dicht op elkaar zitten.

IMG_1917

Hoe zorg ik ervoor dat mij foto’s bij elkaar passen?

Ervoor zorgen dat je Instagram foto’s bij elkaar passen is niet altijd zo eenvoudig. Door altijd dezelfde filters te gebruiken kan je je foto’s wel laten matchen. Ik gebruik liever verschillende filters, om zeg maar mijn profiel levendig te houden. Dit kan je ook aan mijn Instagram merken. Door telkens verschillende effecten te gebruiken maak je het jezelf niet bepaald gemakkelijk. Je moet er nu dan weer voor gaan zorgen dat je foto’s in het algemeen niet een al te drukke indruk geven!

IMG_0007

Zo bewerk ik dus al mijn foto’s. Hopelijk heb je wat aan deze post gehad. Moest je me nog niet volgen op Instagram, ga dat dan even snel doen. Je kan me terug vinden onder de naam Sharonsindiosimpiri.

Advertenties

10 thoughts on “Hoe bewerk ik mijn foto’s?

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑