My week #26

Deze week heb ik maar liefst 3 post online gezet, wat voor mij best veel is. Ik heb wel gemerkt dat ik vol ideeën zit en die het liefst met jullie zou willen delen. Tijdens mijn examens ga ik (waarschijnlijk) niets posten! Er gaan ook geen weekoverzichten online komen. Het zijn mijn laatste examens voor dit jaar en ik wil me er toch wel goed op concentreren. Maar zodra mijn examens voorbij zijn, ga ik weer van alles posten. Mijn blog bestaat dan ook al een jaartje en dat moeten we vieren, toch? Benieuwd hoe mijn week geweest is?

IMG_2365

 

Zondagochtend zijn mijn moeder en ik gaan lopen. We hebben samen zo’n 10km gelopen.

IMG_2364

In de namiddag heb ik een grote kuis gehouden. Omdat het toch zo’n mooi was, heb ik al mijn vuilen schoenen eens goed gewassen en die dan vervolgens buiten opgehangen om te drogen.

IMG_2404

En… maandag waren ze terug vuil. (rot weer)

IMG_2413

Dinsdag heb ik wat voor mijn blog gewerkt en een paar dingen samengevat voor mijn examens.

IMG_2454

Woensdag moeten we voor PO een werkje afgeven, waarbij we onze gezichten moesten stempelen op bladen. Ik vind het best wel een cool effect hebben. Vind je niet? Na school heb ik nog een beetje voor mijn examens gewerkt in de bib. Er is trouwens ook een post online gekomen op Jordy’s blog die ik heb geschreven, dus als je hem nog niet gezien zou hebben, ga dan zeker even een kijkje nemen op Jordy zijn blog.

IMG_2455

Donderdag ben ik na school een baby’tje gaan bezoeken. Luka heet ze en ik mag er binnenkort al op gaan babysitten. 

IMG_2413

Vrijdagavond heb ik wat gewerkt aan mijn vakantiejob post. Ik zat ook al wat te brainstormen naar een leuke post voor mijn 1 jaar bestaan van mijn blog.

IMG_2452

Zaterdagochtend was ik naar de fitness geweest en meteen daarna naar de bib om mijn laatste vakken wat samen te vatten.

IMG_2451

In de namiddag waren we met onze Chiro naar het Zip-toernooi vertrokken. Daar speelde we allemaal kleine voetbalmatchen tegen andere Chiro’s.

IMG_2458

’s Avonds zijn we dan nog met een paar vriendinnen gaan eten bij de Mc Donald.

 

Hoe is jouw week geweest?

Fijne zondag!

Ps: Ik heb weer een paar dingen mogen doorstrepen in mijn bucket list.

Advertenties

6 thoughts on “My week #26

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑