What’s new¿ #2

Vandaag heb ik een kleine ‘haul’ voor jullie klaarstaan. Voor degene die niet weten wat een haul is, een haul is eigenlijk een kleine verzameling van aankoopjes. Hauls zijn eerder bekend op Youtube, maar ze worden ook gedeeld op blogs. Op mijn blog zal je niet vaak een haul online zien, maar je ziet dan wel weer regelmatig outfit post verschijnen. Benieuwd naar de items die ik allemaal kocht?

 

IMG_1544

Vorige week was ik jarig en ik had een reuzegrote bon gekregen van de C&A. Met deze bon heb ik al een aantal super leuke spulletjes gekocht! Wat heb ik nu eigenlijk allemaal gekocht?

 

IMG_1558

Een leuk zomers bloesje. Deze is gewoon geschikt voor aan het strand. Hij zit lekker los en is makkelijk te combineren met een leuk rokje, broek of short. Deze bloes kostte €19, als ik het me nog goed herinner.

 

IMG_1561

Ik weet niet echt hoe ik deze moet noemen. Is het een topje of eerder een croptopje, geen idee. Wat ik wel zeker weet, is dat hij ruim zit (perfect voor in de zomer) en dat hij een super leuk printje heeft. En, eigenlijk was hij helemaal niet zo duur, hij kostte €12.50.

 

IMG_1564

Op het eerste zicht lijkt dit op een Triangl bikini, maar dat is hij helemaal niet. Ik heb wel enkel het bovenstuk kunnen kopen, omdat ze het onderstuk niet hadden in mijn maat. Deze bikini kan je terugvinden in de C&A en ik moet eerlijk zijn hij is echt goedkoop. Bovenstuk kost €4.50 en onderstuk kost ook €4.50.

 

IMG_1559

Wat echt ‘must-haves’ zijn in de zomer zijn shortjes. And of course, heb ik de C&A niet kunnen verlaten zonder een shortje te hebben gekocht. Ik heb er een eentje gekocht uit een licht jeansstofje. En deze kostte €15. Na de examens mag je van deze short een outfit post verwachten.

 

IMG_1566IMG_1562

Ten slotte heb ik ook 2 leuke accessoires uitgekozen. Namelijk een tasje en een ketting. De ketting was €13 en het tasje €15.

 

IMG_1560

Ik heb wel een aantal dingen kocht bij de C&A, maar daar is het natuurlijk niet bijgebleven. Deze paar schoenen kocht ik ook nog. Dit zijn al iets nettere schoenen waar ik al lang naar opzoek was. Maar nu heb ik eindelijk mijn paar gevonden. Je kan deze terugvinden in de O’moda voor slechts €145.50.

 

Wat vind je van deze items? Heb je een van deze items al in je kast hangen?

Advertenties

13 thoughts on “What’s new¿ #2

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑