My week #23

Nu merk ik pas echt dat de dagen voorbij vliegen! Sommige van jullie zullen mij misschien ongelijk geven, maar er zijn nog wel geteld 47 dagen dat we nog op school moeten zitten. (De weekenden zijn hier in meegerekend!) Dus ZO lang moeten we toch niet meer naar school gaan. Maar dat even terzijde. Ik heb zoals gewoonlijk op zondag een weekoverzichtje klaarstaan voor jullie. Benieuwd naar mijn week?


Zondag was Jara jarig, dus gingen we met een aantal vriendinnen haar verrassen met een taart. De planning was eigenlijk om samen met Jara de taart op te eten en dan samen naar de Chiro te vertrekken. Maar spijtig genoeg mochten we niet van de taart eten van Jara. (Nee, er was eigenlijk ook te weinig tijd!)

IMG_1399

Nadat we Jara verrast hadden met de taart, vertrokken we allemaal naar de Chiro. Tijdens de Chiro hadden we een fietstocht gemaakt door Antwerpen/ Hoboken.

IMG_1400

We waren met een groepje vanachter aan het rijden tot op een gegeven moment we de mensen voor ons plots kwijt waren. We dachten dat we ze nog konden in halen, maar dat gaat wel moeilijk als er iemand een fit in zijn band heeft. Ons avontuurtje is toch goed afgelopen, want we hebben uiteindelijk onze groep terug gevonden en dan zijn we samen met hen terug naar de Chiro gereden.

IMG_1386

Maandag heb ik niets gedaan voor school, ik had de volgende dag toch sportdag. Ik ontdekte het spel Best Fiends. Het is echt zo’n spel waar je verslaaft aan kunt worden. Je vindt het spel zeker terug in de Appstore, maar ik denk ook wel in de Play Store.

IMG_1389

Dinsdag hadden we heel de dag sportdag op school. We hebben verschillende sporten mogen uitoefenen zoals, dans, tennis, skaten en muurklimmen.

IMG_1387 

Woensdag kwam ik bijna te laat op school, omdat ik nog bezig was met het kiezen van mijn outfit. Normaal besteed ik er tijdens school niet zoveel aandacht aan. Maar er werd een klasfoto getrokken, dus moest ik wel een beetje deftig uitzien, toch?

IMG_1388

Donderdag kwam mijn nieuwe zonnebril van Festival Zonnebril aan. Deze hebben ze me opgestuurd, maar binnenkort vertel ik hier meer over!

IMG_1390

Tijdens het leren van mijn wiskunde test, maakte ik een smoothie. Deze was er een met banaan, appel, aardbeien en sojamelk.

IMG_1404

Vrijdagnamiddag moest ik even naar de orthodontist en toen kwam Arno ook eindelijk terug van Italië. ’s Avonds ben ik dan nog gaan dansen voor de laatste keer, mijn dansseizoen is nu definitief gedaan.

IMG_1395

Na het dansen, hebben we nog taart gegeten voor Moederdag (het is laat ik weet het), maar toch ook wel om te vieren dat Arno en ik 2 jaar samen zijn!

IMG_1405

Zaterdag heb ik wat voor mijn blog gewerkt. Ik heb zoals je al wel hebt gezien mijn logo weer eens verandert. In de namiddag ben ik met Arno naar de fitness geweest en ’s avond nog naar Slorarock geweest met vrienden.

 

Zo zag mijn weekje er wat uit! Hopelijk heb je ook een leuke week achter de rug.

Fijne zondag!

 

Ps; Ik heb al een paar dingen mogen doorstrepen in ‘Mijn Bucket list‘, heb je het al gezien?

 

Advertenties

7 thoughts on “My week #23

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑