My week #22

Een week lang mooi weer en een week vol leuke activiteiten, zo zag mijn week er wat uit. Niet alleen in het verlengt weekend heb ik me leuk kunnen bezighouden, maar ook op school hebben we leuke dingen gedaan. Benieuwd naar mijn week?

 

IMG_1326

Zondag was ik naar de communie van het broertje van Arno. Voor de gene die zich afvragen wie die jongen naast me is, dat is dus Arno en niet het broertje van Arno. (Het is maar dat er geen misverstanden komen!)

 

IMG_1325

Maandag werden we om 7.40 in het Centraal Station verwachten, want we gingen een dagje naar Brugge met het school. Een dag lang mochten we Brugge verkennen in kleine groepjes.

 

IMG_1336

Dit was mijn uitzicht vanuit de Belfort toren in Brugge.

 

IMG_1327

Dinsdagmiddag was Aylene foto’s aan het trekken van mijn eerste item van Malifisent in het park bij ons op school.

 

IMG_1324

Woensdag was er een schoolfeest bij ons op school. De hele middag hielden we ons bezig met het klaarzetten van alle spullen en ’s avonds ging het feestje dan door.

 

IMG_1329

Donderdagmiddag was ik gaan picknicken met Arno en zijn vrienden. En ’s  avonds waren Arno en ik nog samen naar de Italiaspi geweest.

 

IMG_1328

Vrijdag vertrok Arno naar Italië voor een week met het school. Het afscheid nemen was voor mij achteraf bekeken toch iets moeilijker dan verwacht, maar wat wil je als je zoveel van iemand houdt! Die 7 dagen gaan hopelijk wel voorbij vliegen, dan zie ik hem eindelijk weer is terug.

 

IMG_1330

Zaterdag was ik naar Park Spoor Noord geweest omdat het toch zo’n mooi was. Daar heb ik wat van de zon kunnen genieten en heb ik ook wat voor school gedaan.

 

Een supertoffe week heb ik achter de rug en hopelijk wordt de komende week ook even leuk. Hoe is jouw week geweest?

Fijne zondag en Moederdag!

Advertenties

7 thoughts on “My week #22

Add yours

  1. Het klinkt als een hele leuke week. Mijn week vakantie was heerlijk ik ben nog wel aan het leren voor mijn eindexamens, maar dat komt vast goed. Nu lekker genieten van de mooie zondag en iets leuks met mijn moeder doen in verband met moederdag.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑