Mijn ontbijtshake

Sinds een paar dagen, drink ik elke dag een zelfgemaakte smoothie bij mijn ontbijt. Deze smoothie vult de maag zodanig, dat een uitgebreid ontbijt al niet meer nodig is! Ik wilde deze 2 variatie van mijn smoothie even met jullie. Ja, je hoort het goed. Deze smoothie kan je op 2 verschillende manieren bereiden. Of beter gezegd, je kan deze smoothie ook maken door een ingrediënt te vervangen in iets anders!

 

Bereiding 1:

Ingrediënten:

  • 1banaan
  • 2 appels
  • een half glas melk of sojamelk
  • spinazie (ong. een handje vol)

Bereidwijze: Doe alle ingrediënten in de mixer en mix alles tot een smoothie.

 

  Bereiding 2:

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 2 appels
  • een half glas melk of sojamelk
  • sla (ong. een handje vol)

Bereidwijze:  Doe alle ingrediënten in de mixer en mix alles tot een smoothie.

 

Toen ik deze smoothie ontdekte, dacht ik dat hij heel raar zou smaken met spinazie of sla erin. En, om eerlijk te zijn deze smoothie is niet alleen heel lekker, maar hij is ook heel gezond! Ik zou zeggen, probeer hem eens uit en laat eens weten wat je van de smootie vindt!

 

Ps: Heb je mijn ‘Bucket list‘ al gezien?

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑