My week #17

De eerste week van de paasvakantie zit er zo goed als op. Ik heb me deze week toch al goed kunnen beziggehouden. Benieuwd wat ik de afgelopen dagen heb gedaan?

 

image.png

Zondag hield ik me heel de dag bezig met mijn haar. Ik moest namelijk al mijn vlechtjes losmaken.

 

image

Maandag ging ik weer verder met mijn haar. Deze keer moesten er geen vlechtjes los worden gemaakt, maar nu moest mijn haar goed worden gewassen en moesten er nog een aantal andere producten in worden gesmeerd.

 

image

Dinsdag bracht ik mijn oude kleren naar de kledingcontainer. Op de terugweg naar huis genoot ik van het mooie weer.

 

image.png

Woensdag besloot ik om weer eens terug naar de fitnes te gaan, het was nu toch wel even geleden. (2maanden)

 

image.png

Donderdagochtend om 07:00 stond ik al klaar bij de kapper, ik bleef er tot 17:00 zodanig dat ze weer vlechtjes in mijn haar kon maken. Wanneer ze eindelijk klaar was met mijn haar vertrok ik naar de bushalte. Toen ik zag dat mijn bus wilde gaan vertrekken, begon ik te lopen/ spurten. Maar voor ik het goed en wel besefte, was mijn Tupperware fles al open gesprongen en was alles zo goed als nat. Wat wil je, als een liter water zich helemaal laat gaan in je tas.

 

image.png

Vrijdag was voor mij best wel een rustige dag! Ik hield me zo wat bezig met schoolwerk en mijn doelen voor april

 

image.png

Zaterdag was ik samen met Aylene foto’s gaan trekken aan de Kaai. Op de terugweg naar huis, stapten we even de Torfs binnen en toen zag ik deze schoenen. Ik wilde ze ZO graag, maar ze hadden ze niet in mijn maat. 

 

Fijne zondag, geniet van het mooie weer!

 

 

Advertenties

5 thoughts on “My week #17

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑