My week #12

Als ik niet bezig ben met mijn blog, dan ben ik bezig met school of met iets anders… Maar deze week merkte ik, dat ik best wel een rustige week heb gehad! Ben je benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan?

image

Zondag startte ik mijn dag met lekkere zelfgemaakte pannenkoeken. In de loop van de dag leerde ik voor biologie. 

image.png

Maandag keek ik de hele avond lang naar Familie, ik had namelijk nog een aantal (24) afleveringen in te halen!

image

Dinsdag hield ik me bezig met het kiezen van een zomervakantie. Vorige zomer had ik ook al zo’n kamp gedaan en ik heb er echt een super leuke tijd had.

image.png

Woensdag was de drukste dag van de week! Na school werkte ik aan een blogpost en zette hem ook meteen online. Na mijn blogwerk ging ik een uurtje dansen en daarna meteen naar de orthodontist. Wanneer je dan denkt dat je rust hebt, omdat je weer thuis bent… merk je plots dat je agenda helemaal volstaat met allerlei opdrachten. 

image

Donderdag stelde ik een nieuw workout schema op, dat nog haalbaar is en één die ik misschien iets langer dan 2 dagen zal volgen. (Zoals je al in mijn vorige post hebt kunnen lezen, ben ik wel iemand die zijn workout wel eens durft uitstellen!)

image.png

Vrijdagavond na het dansen, kwam ik meteen thuis en maakt ik meteen werk van mijn blog. Ik weet niet wat ik had gedaan, maar alles was plots weg op mijn blog, dingen die verschoven waren, maar die helemaal niet moesten verschuiven, dus moest ik alles weer aanpassen en in orde brengen.

image.png

Zaterdagochtend plaatste ik mijn nieuw logo op mijn blog, die Iris voor mij had ontworpen. Daarna kwam Arno met zijn moeder foto’s trekken voor haar website. In de namiddag maakt ik even een korte wandeling met mijn moeder. En ’s avonds leerde ik nog een beetje. 

 

Hoe is jouw week geweest? En, wat vind je trouwens van het logo van mijn blog?

Fijne zondag!

 

Advertenties

5 thoughts on “My week #12

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑