OOTD/ My boyfriend jeans

Van dit soort weer krijg je gewoon lentekriebels. De zon die schijnt en een blauwe lucht… meer hebben we toch niet nodig! Gisteren had ik geen school, dus trok ik mijn comy boyfriend jeans en mijn cosy trui aan en ging foto’s trekken met Aylene.

 

image

 

image.jpeg

 

Een boyfriend jeans  die goed zit en niet al te veel scheuren heeft, was wat ik zocht. En deze heeft alles wat ik in een boyfriend jeans wil. Ik combineer hem met een basic topje, een fluffy trui (die een beetje lijkt op een trui die ik in mijn vorige OOTD post droog) en mijn Nikes.

 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

Trui: Lola & Liza

Topje: Zara

Boyfriend jeans: C&A

Nike Internationalist: Torfs 

Foto’s: Aylene Geerts 

 

 

Advertenties

7 thoughts on “OOTD/ My boyfriend jeans

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑