Mijn 5 favoriete liefdes Quotes

Aanstaande zondag is het Valentijn en om eerlijk te zijn, ik ben toch al wel een beetje in de stemming! Dat zal je de komende dagen ook merken aan mijn blog, ik zet namelijk mijn blog een week lang in het teken van Valentijn. Er zal dus ook dagelijks een artikel online verschijnen waarin ik het over de liefde heb, houdt dus zeker mijn blog in de gaten! Vandaag zet ik ‘Mijn 5 favoriete liefdes Quotes’ in de kijker, om jullie toch ook al een beetje voor te stomen voor Valentijn.

image

Vroeger dacht ik altijd dat je niet voor altijd van één persoon kon blijven houden. Ondertussen ben ik er al achter gekomen dat het wel kan! Al en jaar en bijna 9 maanden ben ik al gelukkig met Arno en elke dag weer opnieuw nemen mijn gevolens voor hem toe. 

image.png

Deze quote spreekt voor zich, liefde begint klein, maar kan ook heel snel tot iets groots uitbreken. 

imageHet maakt niet uit van wie je houdt of op wie je valt… LOVE IS LOVE!

image

imageDit waren mijn 5 favoriete liefdes quotes. Hopelijk heb je al kunnen genieten van deze post, morgen ga ik het hebben over de activiteiten die je kan doen met je date/vriend(in) op Valentijn.

 

 

 

Advertenties

11 thoughts on “Mijn 5 favoriete liefdes Quotes

Add yours

  1. Ik heb zelf geen vriendje maar ik vindt valentijn leuk vooral omdat je de mensen waarvan je houdt in de watten kunt leggen. Daarom kijk ik ook hard uit naar dit thema op je blog. Btw de eerste quote en de laatste zijn mijn favoriete 😉

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑