My week #7

En… mijn weekje zit er weer op, zo snel kan het dus gaan! Hopelijk heb je een aangename week achter de rug en heb je wat leuke dingen gedaan.
image

Zondagen zijn voor mij echte ‘Me-Days’. Na een wilde namiddag in de Chiro, thuiskomen en jezelf verwennen met allerlei productjes en geurtje… ik zou het zo elke dag kunnen doen!

 

image.png

Maandag was gewoon een rotdag. De hele dag heb ik op school gezeten met vreselijke buikpijn, dan krijg je van de school een kersenpit (= om de pijn wat te verzachten) dat zooooooooo hard stink en wanneer je dan in de gangen rondloopt, laat je zo’n stinkende geurwolk achter, ocharme de mensen die me tegenkwamen in de gangen. Wanneer ik dan eindelijk op weg was naar huis met de fiets, liet ik mijn gsm perongeluk vallen in een niet normale grote, diepe plas, maar op een of andere manier leeft mijn hij nog! Na zo’n veel te lange dag, besloot ik toch maar wat vroeger in mijn bed te kruipen.

 

image.png

Dinsdag was mijn moeder jarig, dus vierde ik samen met haar, haar verjaardag in de Colmar.

 

image

Woensdag gingen Ruth en ik samen naar de dansschool. We kwamen dan wel 10 minuten later, maar we hebben toch nog wel iets gehad aan onze proefles! 😂

 

image

Donderdag plaatste ik eindelijk een nieuwe post van iets helemaal anders dan mijn week. Als je mijn nieuwe post, ‘De 5 meeste goede workout apps‘nog niet hebt gezien, ga ze dan zeker eens bekijken.

 

image.png

Vrijdag hadden wij onze presentatie van Engels. De opdracht was eigenlijk, vertel wat over Marrakech, maar  zoals je ziet… hebben we weer wat overdreven en zijn we weer een heel verhaal/ toneel achting iets gaan bedenken met bijhorende kleren.

 

image

Zaterdag trok al vroeg de stad in om leuke cadeautjes te zoeken voor mijn moeder. 

 

Zo zag mijn week er wat uit, vol ups and downs! Hoe zag jouw week eruit?

 

Fijne zondag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “My week #7

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑