My Week #4

En nu… is er al een week van mijn kerstvakantie voorbij. Ik heb nog een weekje, dus mag ik eigenlijk echt niet klagen. Ben ook nog van plan om nog van alles te doen volgende week, mijn laatste week zal wel op een leuke manier worden afgesluiten! (hoop ik) Benieuwd naar wat ik deze week deed? 

 

image

Zondag ging ik in de voormiddag naar de fitness. (een beetje sporten voor de kerstdagen kan nooit kwaad) ☺️ In de namiddag ging ik samen met mijn moeder naar een kerstconcert in de Kathedraal. Echt een mooi concert trouwens! En ’s avond ging ik naar het kerstfeestje van de Chiro.

 

image.png

 

 

Maandag gingen Aylene en ik Evelyne een handje helpen bij het schilderen van haar kamer.

image

Dinsdag plande ik een aantal toekomstige blogpost in. ’s Avonds ging ik dan nog even kijken naar de basket van mijn neefje en daarna ging ik babysitten op mijn petekindje.

image

Woensdag avond ging ik met mijn neefje naar de Joe kerstparade in Antwerpen.

image

 

Donderdag paste ik heel de dag op mijn neefjes en nichtje en bleef er ook ineens slapen om de volgende dag samen kerst te vieren.

image.pngVrijdag vierde ik kerst met men neefjes, nichtjes, tantes,… met iedereen zowat.

image.png

Zaterdagochtend (om 07:00) gingen mijn moeder en ik samen lopen. Normaal ben ik degene die zegt: ‘Welke gek gaat er zo vroeg lopen?’ We gingen zo vroeg lopen, omdat ik gewoon niet meer kon slapen en “eens” sportief wilde zijn. Op een zaterdagochtend en dag nog eens zo vroeg? Ja, hahaha 😂

 

Zo zag mijn week er dus uit, veel babysitten zoals je hebt gemerkt! Ik hoop dat je ook een leuke week hebt gehad en er ook echt van hebt genoten. 

Fijne zondag!

 

 

 

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑