What’s new¿

Al een paar dagen was ik aan het denken⁄zoeken naar een leuk idee voor een laatste post. Ik zocht iets leuks en misschien wel iets interessant om over te vertellen voor ik er een tijdje mee stop. En uiteindelijk heb ik iets gevonden om te plaatsen als laatste post… of dat denk ik toch! 😉

 

IMG_0032

 

Maar eerst en vooral een beetje uitleg. ” Waarom ga je even stoppen met bloggen? ” Wel heel simpel‚ omdat ik er nu gewoon geen tijd voor heb! Die stomme examens die donderdag beginnen‚ hebben er voor gezorgd dat ik hier met een gestreste kop rondloop en hebben ook nog eens mijn vrije tijd afgepakt! Dus ik heb het allemaal aan de examens te danken. Maar ik probeer het wel positief te bekijken… zodra de examens voorbij zijn‚ dan kan ik weer achter mijn computer kruipen en mijn stukje internet weer onveilig maken! Ik heb trouwens ook al een aantal posts ingedachte‚ dus hou de blog maar goed in de gaten.

 

Dus… What’s new? 

Zoals je al wel hebt gemerkt, is het de afgelopen dagen echt koud geweest! Het geschikte moment dus om mijn nieuwe UGG’s aan te trekken.

 

IMG_0019.JPG

 

Deze schatjes heb ik gekocht in Van Den Assem in Rotterdam. Van den Assem is best wel een grote schoenenwinkel en je vindt hem zowat overal in Nederland. (Rotterdam, Noordwijk, Waalwijk…)

 

IMG_0022.JPG

 

Dan heb je deze agenda voor het komende nieuwe jaar. Ik heb deze handige agenda in de Hema gekocht en die potloodjes heb ik ooit is meegekregen met een tijdschrift! Deze agenda bevat heel veel notitieblaadjes, plastieken mapjes om foto’s in te steken en helemaal op het einde heb je nog enkele adressenblaadjes waar je alle adressen kwijt kan!

 

IMG_0006.JPG

 

En dan heb je als allerlaatste mijn (neppe) bontjas. hahaha Deze kocht ik gisteren in de C&A. Normaal gezien word ik nooit echt aangetrokken tot bontjassen, maar toen ik deze zag hangen, was ik toch wel helemaal verkocht! Dus binnenkort kan je een outfit verwachten met deze bontjas.

 

Nu wil ik jullie nog even snel bedanken voor al die vele views en alle mensen die mijn Facebook–pagina volgen wil ik zeker en vast ook bedanken en natuurlijk ook de mensen die mij volgen via mail en Instagram… super hard bedankt!  Als je me nog niet volgt op Facebook, Instagram of via mail, doe het dan even snel! 

 

See you soon en heel veel succes met de examens!

 

Ps: Wil je nog een aantal tips voor de examens? Klik dan even op –> Examen tips

Advertenties

7 thoughts on “What’s new¿

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑