Uitwaaien aan de zee -> Dag 2

Dinsdag:

Al moet ik eerlijk zijn… Ik had wel super goed geslapen in het hotel, al dacht ik op voorhand dat het niet zo ging zijn! We hadden er ook een super lekker ontbijt… het hotel was dan toch niet zoooo slecht. 🙂

IMG_2004

Het was mooi weer in Oostende, dus besloten we fietsen te huren om daar de hele dag mee opstap te gaan! We vroegen aan de balie van ons hotel, of zij misschien wisten waar we fietsen konden huren. En daar zei een man: “Ja, je kan gratis stadsfietsen huren aan het station.”  Super, dachten we dan! De hele dag fietsen mogen huren en er niets voor hoeven te betalen. 

         IMG_1893_edited      IMG_1873_edited

Toen we aan het station aankwamen, merkten we al snel dat ze daar geen fietsen verhuurden. Hhuuuu?? We moesten toch aan het station zijn? Daar stonden we dan… zonder fietsen! Ik dacht: “Oooh, dat is helemaal niet erg, ik zoek het snel even op en dan hebben we onze fietsen zo!” Hahhaha… Niet dus.

IMG_1994

De gps (mijn gsm) heeft ons bijna heel Oostende laten doorwandelen en dan hadden we het nog altijd niet gevonden! Iedereen zat te genieten van het mooi weer en dan zag je twee halve zotten door de straten lopen, al schreeuwend tegen een gsm.

IMG_1913

Uiteindelijk gaven we het gewoon op,we vonden het toch niet. Als we de weg vroegen aan de mensen, kwamen we in “ik weet niet waar” uit! Lag het dan aan ons of aan de mensen die ons de wegwezen? 😉

    IMG_1867          IMG_1781

Na een poosje zagen we mensen voorbij fietsen met stadsfietsen. Zij wisten ons ook te vertellen waar we die fietsen konden vinden. En EINDELIJK hadden we ze dan! Gelukkig waren ze comfortabel om op te fietsen en brachten ons zo naar de mooiste plekjes.

IMG_1830

Maar… Wat gebeurde er de laatste dag?

Advertenties

5 thoughts on “Uitwaaien aan de zee -> Dag 2

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑