Ooooh lovely Antwerp

Gisteren was ik EVEN in ’t Stad met Jara en Aylene, om een cadeautje te kopen voor een vriendin van ons. (Evelyne) Wanneer we in Antwerpen aankwamen, werd “EVEN” een eeuwigheid! Niet dat ik er niet graag was met deze grieten, integendeel, maar misschien ken je het wel… “Gaan we even hier binnen?” of “Ik weet nog een leuk plekje.” of “Heb je die nieuwe winkel al gezien?”, en zo leerden we Antwerpen beter en beter kennen! 🙂 We bezochten de meest gezellige straatjes, winkeltjes en gebouwen.

IMG_1668

Eerst en vooral bezochten we het Mas. Best wel een bekend gebouw in Antwerpen! We gingen hier eigenlijk naartoe, om foto’s te trekken op het dak en natuurlijk ook voor het mooi uitzicht, waar je gratis van kan genieten. De foto’s die we daar trokken, ga ik gebruiken voor de lay-out van mijn blog. (Denk ik dan.) Ja ik weet het, ik heb de lay-out al eens helemaal verandert. Toch wil ik het nog eens veranderen, omdat ik er niet zo tevreden over ben! Dus je kan al wat verandering verwachten.

  • Waar vind ik het Mas? – in de Hanzestedenplaats 1

 

IMG_4602

 

Onze tweede bestemming was de Moochie. De Moochie lopen we echt elke keer binnen als we in ’t Stad zijn. Het is echt “The place to be”! Ze hebben daar zooooo’n overheerlijke “Frozen Yogurt”, waar jezelf ook nog combinaties mee kan maken.

  • Waar vind ik de Moochie? – in de Eiermark 9

 

IMG_1703

 

De Episode was één van de laatste winkels waar we nog even binnensprongen. Je zal misschien denken, “Wat is dat de Episode?” Wel, de Episode is eigenlijk een kleding kringloopwinkel. Je kan deze winkel vergelijken met de “Think Twice”, is ook een winkelketen die tweedehands kleding opnieuw een waardig leven geeft. Na lang zoeken, vonden we hem eindelijk, de Episode! Het is echt wel een toffe winkel, hier vond ik trouwens ook dit kleedje.

 

IMG_1705

 

Ik heb het kleedje nog niet gekocht, maar ik heb het wel opzij laten leggen. Eigenlijk weet ik ook niet echt waarom ik zo twijfel en misschien zie je het wel op de foto hier boven. Vind jij dat het, het twijfelen waard is?

  • Waar vind ik de Episode? – in de Reynderstraat 28

IMG_1673

 

Geloof me, het is echt de moeite waard om al deze gezellige plekjes eens te gaan bezoeken. Natuurlijk zal Antwerpen er nog wel zo’n hebben! (tuurlijk) Weet jij nog leuke plekjes in Antwerpen die we zeker eens moeten gaan bezoeken?

 

IMG_1717

 

Ps: Deze week mag je zeker en vast nog een aantal posts verwachten. Nu dat de herfstvakantie volop aan de gang is, heb ik veel tijd om te schrijven! 😉

Fijne zondag!

Advertenties

9 thoughts on “Ooooh lovely Antwerp

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑