How to get that boy/girl?

Hey there.

Ben jij zoooo smoorverliefd op die ene jongen/meid? Maar durf je niet te praten met hem/haar, omdat je te verlegen bent? Of denk je misschien dat hij/zij al gevoelens heeft voor iemand anders? Of misschien weet je gewoon niet hoe je het moet aanpakken? Wel, dan heb ik hier ” Mijn 6 liefdestips ” voor je klaarstaan, die je misschien wel kunnen helpen om die ene persoon zijn hart te veroveren. 🙂

foto 2 - kopie (4)

  • Laat merken dat je bestaat!

Klink een beetje logisch, denk ik dan? Als hij/zij niet weet dat je bestaat, dan kan er ook niet veel gebeuren. Zeg eens vriendelijk ” Hallo “, of lach eens lief naar hem/haar. Je kan natuurlijk ook iets sturen via sociale media, maar probeer dit best te vermeiden. Het is beter om elkaar te spreken in het echt (hoe eng het soms ook kan zijn), dan via een schermpje!

  • Zoek contact, but don’t be a stalker!

Wat wel kan helpen is, praten/rondhangen met zijn/haar vrienden. Door in contact te komen met zijn/haar vrienden, zal je ook automatisch in contact komen met hem/haar! Vergeet zeker niet… Wanneer je praat met hem/haar maak je best oogcontact, zo toon je interesse. (Trukken van de foor!) 😉

IMG_5300

  • Doe niet te klef!

Nu dat je contact hebt met hem/haar, moet je zeker niet te klef gaan doen. Hierdoor verbleek je gegarandeerd het contact tussen jullie! En het praten dan? Er is helemaal niets mis met praten, integendeel, zo kom je er ook achter wat hij/zij allemaal leuk vindt en zo kan je je grenzen gaan bepalen. (wat kan ik doen, wat kan ik best niet doen!)

  • Probeer er verzorgt uit te zien!

Dit is zeeeeer belangrijk! Een frisse geur mag ook zeker niet ontbreken.

foto 2

  • Gênante momenten mogen er zijn!

Had je weer zoals gewoonlijk een gênant moment en heeft hij/zij het gezien? hahahha… Maak je maar geen zorgen! Waarom niet? Ergens mag je wel blij zijn dat hij/zij dat gênant moment gezien heeft. Hoezo? Zo ziet hij/zij tenminste dat je niet ” het perfecte leventje ” leidt. (Wat ook niet kan!) We zijn nu eenmaal mensen en hebben (regelmatig) wel eens gênant moment!

  • Wees jezelf!

Dit is mijn laatste tip, maar daarom niet de minst belangrijke. Wees gewoon jezelf bij hem/haar,hij/zij moet ten slotte verliefd worden op jou, op de enige echte jij! Als het niet zo is… Spijtig, je kan ook niets meer doen dan gewoon jezelf zijn. Toch?

foto 3 - kopie (5)

Dit waren ze dan, mijn 6 liefdestips. Ik hoop dat ze je een beetje kunnen helpen! Als je leuk ideeën hebt voor een nieuwe post op mijn blog, dan mag je dat zeker laten weten via een comment! 

Veel succes!

Advertenties

3 thoughts on “How to get that boy/girl?

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑