31- Day ab Challange

De zomer is in aantocht, dus de zomerkleren en beach bodies worden bovengehaald! Aangezien ik hier al even met een soort van bierbuikje rondloop, (ECHT NIET SEXY) moet ik er echt iets aan gaan doen!!! Zeg nu zelf, een bierbuikje is toch echt niet aan te zien? Het strafste is, dat ik al maanden lang zeg; “Ik ga er iets aandoen, ik ga er iets aandoen!” Je kan het misschien al raden, maar het is mij nog niet gelukt om het vol te houden. Dus ga ik een maand lang mij aan een schema proberen te houden. Zo kan ik ook al stiekem uitkijken naar het resultaat!

ab-challenge

Ja, ja ik ga mij aan dit schema proberen te houden en ik ga vandaag (1 juli) al beginnen. Het lijkt me makkelijker om te beginnen op de eerste dag van de maand, zo hoef ik niet te gaan tellen! Op het internet zocht ik naar enkele handige tips en weetjes om de workout op een goede manier te kunnen uitvoeren! 

Tips / Weetjes:

* Eet NOOIT vlak voor je gaat beginnen met je workout! (Het is super SLECHT voor je spijsvertering!)

* Wees zeker niet bang om na je workout een grote maaltijd te eten.

* Goede muziek zorgt voor een goede sfeer tijdens het sporten!

* Water is het beste dat je kan drinken tijdens het sporten. (Het is misschien niet het lekkerste drankje dat je al

hebt gedronken, maar het is wel het gezondste drankje dat er is!)

* Om jezelf te motiveren kan je denken aan wat je graag zou willen bereiken, zo ga je harder werken voor doel!

Misschien heb je ook zin gekregen om de AB Challenge aan te gaan? Je hebt hier al een schema en een paar handige tips en weetjes!

WE CAN DO THIS!

Advertenties

2 thoughts on “31- Day ab Challange

Add yours

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑